Generalitat de Catalunya

Central de Reserves 932 041 041 972 13 60 57

Seguint les indicacions rebudes per part de l'administració de la Generalitat, com a mesura preventiva davant la situació provocada per l'afectació del coronavirus SAR-CoV-2, a partir d'avui dia 13 de març les estacions d'esquí de La Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé i Vallter 2000 quedaran tancades. Consulta la informació relativa a la política de devolucions al web o contacta per correu electrònic amb el departament d’atenció al client de la teva estació.


Siguiendo las indicaciones recibidas por la administración de la Generalitat, como medida preventiva ante la situación causada por la afectación del coronavirus SAR-CoV-2, a partir de hoy 13 de marzo las estaciones de esquí de La Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainés y Vallter 2000 permanecerán cerradas. Consulta la información relativa a la política de devoluciones al sitio web o contacta por correo electrónico con el departamento de atención al cliente de tu estación.


Following the indications received by the administration of the Generalitat, as a preventive measure against the situation caused by the affectation of the SAR-CoV-2 coronavirus, starting today March 13, the ski resorts of La Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainés and Vallter 2000 will remain closed. Check up the refund policies and information on the websites or contact via email your resort’s Client Service department.