Central de Reserves 932 041 041 972 89 20 31

Forfets de temporada

 • FORFETS TOTES LES ESTACIONS FGC - PVP

  FORFETS TOTES LES ESTACIONS FGC - PVP

  Abonament vàlid a totes les estacions del Grup FGCGaudeix al 100% de l'hivern i esquia a totes les estacions del Grup FGC amb aquest forfet de temporada. El Forfet Grup FGC et permetrà esquiar a les estacions de: La Molina Vall... Llegir més.

 • FORFETS LA MOLINA - PVP

  FORFETS LA MOLINA - PVP

  Abonament vàlid a La MolinaGaudeix al 100% de l'hivern i esquia a La Molina amb aquest forfet de temporada. També podràs gaudir de l'esquí nòrdic a totes les estacions de la Mancomunitat TOT NÒRDIC (7 estacions).... Llegir més.

 • FORFETS LA MOLINA - LABORABLES

  FORFETS LA MOLINA - LABORABLES

  Abonament vàlid a La Molina en dies laborables (dilluns a divendres)Seran vàlids de dilluns a divendres a excepció dels inclosos en el període vacacional de Puríssima (del 6 al 8 de desembre), Nadal-Reis (del 26 de desembre del 2019 al 8 de gener del 2020) i... Llegir més.

 • FORFETS LA MOLINA - DIUMENGES

  FORFETS LA MOLINA - DIUMENGES

  Abonament vàlid a La Molinatots els diumenges de la temporadaSeran vàlids tots els diumenges de la temporada. Gaudeix al 100% de l'hivern i esquia a La Molina amb aquest forfet de temporada. També podràs gaudir de l'esquí nòrdic... Llegir més.

 • FORFETS LA MOLINA - FAMILIARS

  FORFETS LA MOLINA - FAMILIARS

  Abonaments vàlids a La Molina especials per a famílies amb descomptes de fins al 20% per a famílies de 3 o més membres. El descompte s'aplica a la cistella de compra al afegir el mínim de 3 unitats de forfetCondicions... Llegir més.

 • FORFETS LA MOLINA - MITJA TEMPORADA

  FORFETS LA MOLINA - MITJA TEMPORADA

  Abonament de mitja temporada vàlid a La MolinaAbonament vàlid a partir del 1 de febrer de 2020 Gaudeix al 100% de l'hivern i esquia a La Molina amb aquest forfet de temporada. També podràs gaudir de l'esquí nòrdic a... Llegir més.

 • FORFETS LA MOLINA + MASELLA - PVP

  FORFETS LA MOLINA + MASELLA - PVP

  Abonament de temporada vàlid a les estacions que conformen el domini La Molina + Masella: La Molina i MasellaConsulta condicions de venda i lliurament de forfets addicionals Edats aplicables als forfets de Temporada Menor Nascuts a partir de l'1 de gener... Llegir més.

 • FORFETS LA MOLINA + MASELLA - LABORABLES

  FORFETS LA MOLINA + MASELLA - LABORABLES

  Abonament de temporada vàlid a les estacions que conformen el domini La Molina + Masella: La Molina i Masella en dies laborables (dilluns a divendres)Seran vàlids de dilluns a divendres a excepció dels inclosos en el període vacacional de Puríssima... Llegir més.

 • FORFETS LA MOLINA + MASELLA - DIUMENGES

  FORFETS LA MOLINA + MASELLA - DIUMENGES

  Abonament de temporada vàlid a les estacions que conformen el domini La Molina + Masella: La Molina i Masella en diumengesConsulta condicions de venda i lliurament de forfets addicionals Edats aplicables als forfets de Temporada Menor Nascuts a... Llegir més.

 • FORFETS LA MOLINA + MASELLA - FAMILIARS

  FORFETS LA MOLINA + MASELLA - FAMILIARS

  Abonament de temporada vàlid a les estacions que conformen el domini La Molina + Masella: La Molina i Masella per a famílies nombrosesCondicions Específiques relatives als FORFETS FAMÍLIES NOMBROSES Descompte aplicable per la compra mínima de 3... Llegir més.

 • FORFET ESQUÍ DE MUNTANYA FGC

  FORFET ESQUÍ DE MUNTANYA FGC

  Abonament de temporada d’Esquí de Muntanya vàlid a les estacions d’FGC. Tarifa única. Vàlid a partir del 30 de novembre de 2019 fins a final de temporada El nou forfet de temporada d'esquí de muntanya d’FGC Turisme és un producte pensat en facilitar la... Llegir més.