No hi ha productes disponibles

BIKE PARK TEMPORADA

Els 14 circuits de descens tenen com a punt d’inici la cota 2.340 m a la sortida del Telecabina Cadí-Moixeró o bé la cota superior del Telecadira de Cap de Comella, amb recorreguts que passen per paratges de gran bellesa com el Coll de Pal, el Llac de La Molina o els boscos de pi negre característics de la zona.
La zona freestyle i woodpark, situada a la part baixa del Bike Park, aprop de la zona d’aparcament, compta amb mòduls de diversa dificultat i s’estén en una àrea d'uns 300 m de longitud. S’hi trobaran mòduls artificials construïts amb fusta com peralts, passarel•les i salts a diferents altures, wallrides i una destacable àrea de dirt jump amb diferents línies de salt progressives segons el nivell.

Inclou: Accés al Bike Park, forfet temporada estiu (segons calendari esmentat al detall) i assegurança.

Edats: 
   . Infant fins a 11 anys 
   . Adult a partir de 12 anys

Per a adquirir els forfets amb bonificació d' Infant, l’Usuari haurà de complir, en la data d’adquisició del forfet, de les condicions que li permeten aplicar el descompte. Així mateix, haurà de justificar el compliment d’aquestes condicions, en el cas de ser requerit a l’efecte pel personal contractat per FGC. En el cas de no justificar el compliment de les condicions d’aplicació del descompte indicat, no podrà gaudir de les condicions d’ús del servei indicades, estant obligat a abonar la diferència del preu del forfet, així com les penalitzacions corresponents, per l’incompliment de les condicions d’utilització i accés al servei.

Detall:
   . Activitat disponible:
           -  Juliol 2021: 3-31
           -  Agost 2021: 1-31
           -  Setembre 2021: 1-12 més caps de setmana i divendres 24
           -  Octubre 2021: 2-3
   . Horaris: de 10h a 18h  (última pujada 17:45h) 
   . Si disposes del suport Pirineu 365 hi pots recarregar la compra, si no, pots bescanviar el bo al punt automàtic de recollida (PAR) que trobaràs al costat de les Oficines Centrals de La Molina o a les taquilles ubicades al costat dels pàrquing P1 i P2.


  

ADULT

EUR 190,00

INFANT

EUR 157,00